Corvin32 projekt - CORVIN32

Corvin32 projekt

A projekt

A Corvin32 lakásainak célja, a szerethető, emberközeli miliő megteremtése.

Tervezéskor nagy hangsúlyt fektettünk a fiatalos, kényelmes belsőre, melynek köszönhetően világos és természetes lakóhelyiségek jönnek létre. Az épület kiváló elhelyezkedésének és a környező épületek adottságainak köszönhetően, a felső szinten lévő lakásokból kilátás nyílik a Budai hegyekre. A lakásokhoz tartozó teraszok és a belső kert is segítik az otthonok nyugodt környezetének megteremtését.

Az épület megközelítése mind autóval, mind gyalogosan a Corvin út és a Jókai út felől történik. A telken belüli parkolás részben az épülettömeg földszintjén, részben az udvaron biztosított.

A project megvalósítása két ütemben zajlik. Az első fázisban a Corvin út 30. szám alatti telken felépítésre került egy 24 lakásból és 2 irodából álló, 4. szintes, lifttel ellátott, lapos tetős épület.

A második fázisban a Jókai utca 30. szám alatt felépítésre került egy 39 lakásból és 1 irodából álló épület, amely földszint + 3 emeletes + egy ún. penthouse tetőszinttel kialakított, melyben szintén lift szolgálja a lakók kényelmét.

A kínálatban szereplő 63 otthon közül mindenki megtalálja az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő változatot. Pároknak kitűnő választás az egy hálószobás, amerikai konyhás lakás, kisgyermekes családok bátran választhatják a 2-3 szobás otthonainkat. Az egyedi életérzést keresők a felső szinten kialakításra kerülő nagy teraszos lakásaink közül választhatják ki a számukra ideális otthont.

Lokáció

A Corvin Residence remek közlekedési és infrastrukturális adottságainak köszönhetően könnyen megközelíthető és élhető életteret biztosít lakói számára. Elhelyezkedése ideális, a Szabadkikötő HÉV megálló, és a Gubacsi híd is 10 perc sétával megközelíthető, a Boráros tér pedig autóval 9 perc alatt érhető el.

Mindezek mellett a lakóépület kiváló lokációja révén rengeteg lehetőséget biztosít a szabadidő pihentető eltöltéséhez is. A Duna part mindössze 10 perc séta, természetes zöld területeivel és egyedülálló szabadidős programjaival.

Az ingatlan elhelyezkedését különlegessé teszi, hogy Észak-Csepel keleti csücskében, 36 hektáros területen fognak kialakítani egy új, mindenki által látogatható, nyitott közparkot, a következő szolgáltatásokkal:

A parkot egyik oldalról a fejlesztés alatt álló és Kálvin térig hosszabbítandó csepeli HÉV és a Weiss Manfréd úti kerékpárút határolja, délről a jövőbeni Galvani-híd kapcsolódó körútja és a rajta futó villamos és kerékpárút, a Kis-Dunán keresztül Ferencváros fejlesztési területei fele pedig gyalogos és kerékpáros hidakat készítünk elő.

Déli Városkapu, Diákváros

Az elmúlt évtized legnagyobb oktatási beruházásának ad helyszínt Csepel-sziget északi része. Itt épül meg a Diákváros és a híres sanghaji egyetem első, Kínán kívüli campusa. 

A beruházás a Budapest Diákváros – Déli Városkapu Fejlesztési Program helyszínén valósul meg.

A területen eredetileg több ütemben mintegy 8500 férőhelyes kollégiumi, sport, rekreációs, egyéb kapcsolódó infrastrukturális, valamint kiegészítő funkciókat magába foglaló új városnegyed épül Budapest Diákváros néven

Egyet fizet, hármat vihet.

A 2023-as akciónk keretén belül, aki most vásárol nálunk lakást, az kap egy gépkocsibeállót és egy tárolót 0 forintért. 

Az akció a 60nm – nél nagyobb lakásokra vonatkozik. 

Arcadia – 

A Corvin32 befektetője

Az Arcadia Development Kft. tulajdonosai magyar magánszemélyek, akik az elmúlt 20 évben több ingatlanfejlesztési projektben vettek részt. Komoly tapasztalatot szereztek az ingatlant üzemeltetés területén is, mivel jelenleg is a portfóliójukban található egy budapesti irodaház. A cég és természetesen a tulajdonosok legfőbb célja a magyar családok új otthonhoz juttatása megfizethető áron.